Nem árt a vörös hús, ha mértékkel esszük
Október végén uralta a média egészségügyi témáit a WHO rákkutatási intézete, az IARC jelentése, amely szerint a vörös és a feldolgozott húsok fogyasztása növeli a vastag- és a végbélrák kockázatát. Antal Emese dietetikus, szociológus a [...]
Az Esti Start műsorában szerepeltünk
A vörös húsok rákkeltő hatásáról készített tanulmányról az ATV „Az Esti Start” című műsora is beszámolt. Antal Emesét telefonon faggatták a legfontosabb tudnivalókról. A felvételt megnézheti itt: https://www.youtube.com/watch?v=TMdJnxufrZo
Mennyi hús fogyasztható biztonságosan?
AZ ATV Start című műsorának volt vendége Antal Emese, a TÉT Platform szakmai vezetője. A téma a WHO által közreadott, az IARC tanulmánya alapján készített sajtóközlemény volt, amely a feldolgozott húsféléket bizonyítottan rákkeltőnek minősítette. A [...]
Hír TV: rákkeltő vörös húsok nyomában
A WHO jelentése, amely szerint a vörös és a feldolgozott húsok fogyasztása növeli egyes ráktípusok kockázatát, mindenkit megdöbbentett. Ennek jártak utána a Hír TV műsorában is. Az Antal Emesével, a TÉT Platform szakmai vezetőjével [...]
A táplálkozás a szexualitást is befolyásolja?
Az Egészségkalauz vendége volt a TÉT Platform szakmai vezetője, Antal Emese dietetikus, szociológus. A téma pedig a táplálkozás és a szexualitás kapcsolata volt, amiről kevesen hitték volna, hogy igen szorosan egymáshoz tartoznak. [...]