Virslit eszik virslivel? Zöldség, gyümölcs: köszi, nem? Bezzeg a nagyinál háromszor kér? Míg a babák 2-3 éves koráig rengeteg könyv és cikk foglalkozik azzal, hogyan etessük a piciket, a nagyobbak szüleinek mindeddig nem készült táplálkozási útmutató magyar szakembertől.

 

A TÉT Platform szakmai vezetője, Antal Emese dietetikus, szociológus könyve azoknak próbál segítséget nyújtani, akik szeretnék gyermeküket kiegyensúlyozottan, egészségesen táplálni, ugyanakkor időnként falakba ütköznek náluk.

ae_konyv_nagy Antal Emese: Gyermek az asztalnál – Táplálkozási útmutató és tanácsok 3-15 éves korig

A könyvet 2016. április 28-án, csütörtökön délelőtt 11 órakor mutatják be Budapesten, az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér I. emeleti kiállító termében (1067 Budapest, VI. kerület Eötvös u. 10.). A rendezvényen bemutatott hiánypótló könyv szerzője a médiából ismert Antal Emese dietetikus maga is két kisfiú édesanyja. Táplálkozási útmutatójában a 3-15 éves gyermekek gondozóinak ad tanácsot: mit tehetünk azért, hogy az étkezés egészséges, ugyanakkor örömteli legyen?

tojasgombak

Ismerje meg ön is a TÉT Platform szakmai vezetője, Antal Emese tanácsait, praktikus tippjeit, korosztályokra szabott mintaétrendeket és ínycsiklandó recepteket!

 

Új kutatás készült a növényi alapú italokról

2024.05.10.| Új kutatás készült a növényi alapú italokról bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbben a reggeli kávé alkalmával fogyasztják a növényi alapú italokat. A Danone Magyarország 2024-ben ismét részese volt az öt kelet-közép-európai országban – így hazánkban is - végzett régiós kutatásnak. Az idén már harmadik alkalommal [...]