Így lehet veszélytelen a konyhánk
Megérkezett a nyár, és vele együtt beköszönt az ételfertőzések szezonja is. Mit tegyünk, hogy ilyen problémák nélkül megússzuk a nyarat? A legmelegebb hónapokban még ma, a hűtőszekrények szinte teljes [...]
Roppanós, friss és finom
Ha azt mondjuk, saláta, sokaknak azonnal az ecetes-cukros lével elkészített fejes saláta ugrik be róla. A saláta azonban ennél sokoldalúbb és jóval hasznosabb finomság is lehet az asztalunkon, amivel ráadásul [...]
Ha cukorbeteg, akkor erre figyeljen a boltokban!
Megszűnnek a boltokban a diabetikus polcok és eltűnik a termékekről a diabetikus jelölés – a narancssárga kör – 2016. július 20-a után. A diabetikus piktogramot azért szüntetik meg, mert megtévesztő [...]
Itthon van a legjobb dolguk a McDonald’s csirkéinek
Magyar vállalat lett az első Európában, amely elnyerte a Mcdonald’s mintagazdaság program minősítését Európában elsőként egy magyarországi vállalat, a MasterGood-csoport baktalórántházi broilertelepe nyerte el a McDonald’s csirkehús-beszállítói között a fenntarthatósági [...]
Étolaj-kisokos
Főzzük, süssük, vagy pároljuk? Létezik-e vasárnapi ebéd klasszikus rántott hús nélkül? Hogyan válasszuk ki, hogy milyen zsiradékban süssünk? Rengeteg a tévhit a sütésre használható zsiradékokról, olajakról, de mi jusson [...]
Ízletes, puha, rugalmas és mackós: a gumicukrok világa
A mackók édes imázsa megrendíthetetlen: nem csak az idősebbek szeretik a maciformájú flakonba töltött mézet, hanem a gyerekek is, de az utóbbiak többsége egyenesen rajong a kedves apró medvék [...]