NŐK vs. FÉRFIAK: kinek a terepe a magyar konyha?
Átlagosan napi egy órát töltünk a tűzhely mellett Majd száz éve március 8-a a nőkről szól az egész világon. A Nőnap alkalmából egy hazai közvéleménykutató cég feltérképezte, mennyire tartjuk [...]
Így süthetünk egészségesebb sültkrumplit
A sültkrumpli mindenki kedvence, a pillanatok alatt elkészülő étel az egyik legkedveltebb köretnek számít. Azt mindenki tudja, hogy bár annak tűnik, mégsem kalóriaszegény fogás, ezért érdemes néhány trükköt bevetni, [...]
A háztartások évente 100 milliárd forint értékű élelmiszert dobnak ki
Tudatos vásárlással és ésszerű tárolással évi 100 milliárd forint értékű élelmiszert menthetnék meg a kidobástól - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a „Maradék nélkül: a NÉBIH [...]
Tavaszi vitaminhiány? Tudatos választással megelőzhető!
Az idei, hideg és elhúzódó téli időszak alaposan próbára tesz mindenkit, teljesen lemerítve a szervezet tartalékait. Mit tegyen az, aki ilyenkor is szeretné biztosítani a szükséges vitaminokat és ásványi [...]
Tojás: felmentve a koleszterinvád alól
Inkább jótékony hatásai vannak a tojásfogyasztásnak? A tojás évezredek óta tölt be fontos szerepet az emberiség étrendjében. A múlt század végén összefüggésbe hozták több betegséggel, így például az érelmeszesedéssel [...]
Hogyan maradjunk frissek egy hosszabb autóút alatt?
Sokak számára ismerős az érzés, amikor egy-kétórás autóvezetés - vagy még hosszabb autóút után - kell helytállni egy üzleti tárgyaláson, megtartani egy fontosabb előadást, meggyőzni egy lehetséges vevőt, vagy [...]