Táplálkozástudományi Szakemberek Konferenciája
A Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kar tisztelettel meghívja az érintetteket a táplálkozástudományi szakemberek II. országos konferenciájára. A tanácskozás témája: „Fókuszban a táplálkozás, avagy a prevenció lehetőségei a jelenben és a jövőben”
A konferencia időpontja 2020. április 30. (Jelentkezési határidő: 2020. április 17.)
Gál Ferenc Főiskola
Egészség- és Szociális Tudományi Kar
5700 Gyula, Szent István utca 17-19.
Tekintse meg a Google Térképen, tervezzen útvonalat: https://goo.gl/maps/GWSiHYW8k3i6gMhm8
Online jelentkezés: Ezen az oldalon
Absztrakt beküldési határidő 2020. április 3. Az absztrakt beküldése az online jelentkezés során történik.
Regisztrációs díjak
Előadó és hallgató (BSc, MSc, PhD): 3 000 Ft, résztvevő 6 000 Ft. A regisztrációs díj magába foglalja: a regisztrációs csomagot, az ebédet, a kávészünetben felszolgált frissítőket, valamint az absztraktkötetet.
További információ kérhető
Dr. Beke Szilvia főiskolai tanár
Telefon: 06(66)561-629
E-mail: beke.szilvia@gff-gyula.hu
Nő a növényi alapú termékek népszerűsége, különösen a fiatalok körében
A Danone Magyarország Kft. idén is elkészítette azt a reprezentatív kutatását, melynek célja, hogy feltérképezze, mennyire ismert és követett a flexitáriánus étrend a magyar fogyasztók körében, mennyien és miért fogyasztanak növényi alapú élelmiszereket, mennyire veszik figyelembe [...]
Háromból egy fogyasztó már figyelembe veszi a vásárolt élelmiszer környezetre gyakorolt hatását is
A magyar fogyasztók harmada már figyelembe veszi a vásárolt élelmiszer környezetre gyakorolt hatását is A 18 és 34 év közötti magyar fogyasztók vannak leginkább tisztában a fenntartható táplálkozás fogalmaival A Föld napja alkalmából a [...]