A tánc csodákra képes: összehoz, megmozgat, mosolyt csal az arcokra. Így lesz ez idén is, ugyanis szeptember 9-én, pénteken immár hetedik alkalommal nyílnak ki az ország legjobb tánciskoláinak kapui. Indul a fergeteges Tánciskolák Éjszakája, melynek központi helyszíne idén is a fiatalok legkedveltebb szórakozóközpontja, a Gozsdu Udvar.

A szeptember ismét a táncok hónapja lesz, a ritmusok szerelmesei újra belekóstolhatnak a stílusok kavalkádjába, hiszen ősz elején visszatér a nagy hagyománynak örvendő, tömegeket táncba csalogató, lázas éjjel, a Tánciskolák Éjszakája. Az elmúlt évekhez hasonlóan színes programok, változatos zenék, sztároktatók, izgalmas táncbemutatók és tánckóstolók várják az érdeklődőket a varázslatos estén. Az esemény előtt a város legnépszerűbb szórakozócentrumában, a Gozsdu Udvarban hangolódhat majd a közönség a tánctanárok segítségével a péntek éjjel csúcspontjára.

„Tánciskolánk az első alkalom óta vesz részt a Tánciskolák Éjszakáján és minden évben egyre több érdeklődőnek nyílik lehetősége ezen az estén akár 6-8 különböző táncstílust kipróbálni, hogy utána a számukra leginkább tetsző táncban merüljenek el jobban. Az órák mellett az éjszakába nyúló táncest is mindig hatalmas népszerűségnek örvend, köszönhetően többek között a látványos és igényes műsornak, amit tehetséges és elismert koreográfusaink és táncosaink állítanak színpadra, ezzel is teljesebbé téve ezt a mozgalmas éjszakát. Idén is várunk minden érdeklődőt sok szeretettel a tánciskolánkban” – hívja táncba a látogatókat Kárpáti András, a Hölgyválasz Táncstúdió szakmai vezetője.

tancoktatas

Az Oktogon Tánc Centrum is már a legelső Tánciskolák Éjszakája óta minden évben részt vesz a különleges rendezvényen.

„Úgy gondoljuk, ez az esemény ugyanolyan fontos, mint például a Múzeumok Éjszakája. Egyesületünk célja a tánckultúra ápolása, minél szélesebb körben történő terjesztése. Mivel ez az esemény szintén azért jött létre, hogy minél több ember ismerkedjen meg a tánciskolák, táncstílusok világával, számunkra nem is kérdéses, hogy évről-évre részt veszünk benne. A Tánciskolák Éjszakája azoknak is szól, akiket már megérintett a tánc világa, s ezen az estén kapnak egy újabb kedvezményes lehetőséget, hogy egy jót táncoljanak, lehetőséget, hogy kiválaszthassák, hová járnának szívesen tanulni. Valamint azok számára is tökéletes választás, akik még csak kacérkodnak a gondolattal, hogy elkezdjenek valahová járni. Ezen a rendezvényen sokkal kötetlenebb formában lehet betekinteni a tánciskolákba, nem kell rögtön elköteleződni, nagyobb a tömeg az órákon is, így aki félénk, szégyenlős, még könnyebben el tud vegyülni” – mesél az éjszakáról Mojs Brigitta, az Oktogon Tánc Centrum iskolavezetője.

Hogy miért érdemes tehát ezen az éjjelen kipróbálni a Tánciskolák Éjszakája programjait? Mert elsajátíthatja kedvenc tánca alaplépéseit, megcsodálhatja, hogy csinálják mindezt a profik, kifoghat tánctanfolyam-kedvezményeket is, értékes nyereményekkel gazdagodhat, emellett pedig szórakozhat, és új barátokat is szerezhet. Megéri, ugye?

Akik már biztos, kinyitják kapuikat: Chili Salsa Tánciskola, GOLDANCE Tánciskola, Hölgyválasz Táncstúdió és a Salsa Diabolica, Infinite Musical Tánciskola, Oktogon Tánc Centrum, Salsa Veszprém, Sayyadina Bellydance Orientális Tánciskola Szeged.

Adja át magát a ritmusnak egy éjszakára!

Az eseményre minden résztvevő tánciskola külön programmal készül majd, részletek  a http://tanciskolak-ejszakaja.qualitis.hu/ oldalon.

0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec