Az oktatási program kidolgozására munkabizottság alakult, amelybe a következő tagok jelentkeztek:
Oktatási munkacsoport 2012-11-28

12319527_sKoordinátorok:
Bódi Krisztina-KOMÉTA
Kertész Péter-Kraft Foods

Simich Rita-OEFI
Antal Emese-MDOSZ
Paszkoszné Kulcsár Andrea-EMMI
Simonyi István-EMMI

Kérjük, hogy amennyiben a Platform tagja, és csatlakozni kíván a munkacsoporthoz, keresse a fenti elnökségi tagok valamelyikét.

 

 

Tisztelt Iskolaigazgatók, Pedagógusok, Szülők!

Szeretnék ha iskolájukban a gyermekek és a szülők tájékoztatást kaphatnának a helyes életmódról, így megelőzve az elhízást, valamint a helytelen táplálkozásból és mozgásszegény életmódból származó betegségeket? Több iskolai program is létezik, most azonban a TÉT Platform tagjai összevonták erőiket, hogy egy egységes, a tudományos és a civil szféra által is jóváhagyott oktatási anyagot állítsanak össze. Az eredmény egy olyan átfogó program lett, amely világosan, korcsoportoknak megfelelő nyelvezettel segíti a tanárokat, hogy a diákoknak osztályfőnöki órákon, a szülőknek pedig a szülői értekezleteken előadhassák az egészséges életmóddal kapcsolatos tudnivalókat.
Az alábbi adatlap kitöltésével ingyenesen hozzájuthat a TÉT Platform alsó és felső tagozatosoknak, valamint szülőknek szánt oktatási programjához. Adataikat kizárólag statisztikai célokra, és a programhoz kötődő kapcsolatfelvételre használjuk fel, azt harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.

Amennyiben további kérdése van, kérjük  írjon az info@tetplatform.hu e-mail címre!

Kérjük, szintén erre az e-mail címre küldje el levelét, amennyiben úgy érzi, véleményével segíteni tudna az oktatási anyag továbbfejlesztésében szakértőinknek. Segítségét, gondolatait előre is köszönjük.

Keresztnév (kötelező)

Vezetéknév (kötelező)

Iskolanév (kötelező)

Telefon (kötelező)

Mobil (kötelező)

Cím

Email cím (kötelező)

A csillaggal jelölt adatok kitöltése kötelező!