Köszöntöm a TÉT Platform honlapján!

Tisztelt Látogató!

A Táplálkozás, életmód, testmozgás Platform 2006. szeptember 28-án alakult meg azzal a céllal, hogy a lehető legszélesebb körű konszenzuson alapuló együttműködésben cselekedjen az elhízás ellen, a kiegyensúlyozott életmód és táplálkozás megvalósítása érdekében.
A Platform küldetéseként fogalmazta meg, hogy vezető és meghatározó véleményformáló és információs központ legyen Magyarországon a testmozgás, életmód és táplálkozás területén. Céljaink megvalósítását széles körű összefogással a témában érintett és dolgozó, tenni akaró felelős kormányzati szervek, tudósok, civil szervezetek és élelmiszeripari vállalatok segítik.

Tudjuk, hogy a feladat komplex, és az eredmények sem rövidtávon jelentkeznek, de biztosak vagyunk tagjaink elkötelezettségében, és az összehangolt munka sikerében.
Bízom abban, hogy honlapunkat fontos információs forrásnak tartja a testmozgás, életmód és táplálkozással kapcsolatos információk és programok területén.
A Platform nyitott, professzionális szervezet, mely lehetőséget biztosít minden tag számára a munkában, “közös gondolkodásban” történő részvételre, ezért minden olyan információt örömmel fogadunk, amely céljaink megvalósítását segíti.

Üdvözlettel:
Fazekas Ildikó
elnök

A Táplálkozás, Életmód, Testmozgás Platform egy széleskörű társadalmi összefogás a helytelen táplálkozással és az egészségtelen, mozgásszegény életmóddal kapcsolatos betegségek megelőzésére.